Ca angajat al VMP

Oferim angajatilor nostri diferite joburi in diferite ramuri de activitate in Finlanda. Joburile sunt de diferite durate in general mai multe luni. In relatia contractuala aplicam contractele de munca colective si platim angajatilor salarii competitive. Cand VMP este angajatorul tau, contractul de munca este intocmit bilingv: in romana si finlandeza.

Ajutam angajatii in organizarea calatoriei si ii asteptam la aeroport. Pe perioada de lucru in Finlanda, angajatii nostri au la dispozitie persoana de contact care vorbeste romana, care ajuta in obtinerea actelor necesare, inscrierea la oficiul de taxe si impozite, va prezinta locul de cazare, orasul, si la nevoie functioneaza ca translator.

Angajatii nostri sunt cazati in apartamente mobilate, unde se gaseste printre altele si retea de internet. Inainte de plecarea ta in Finlanda vei fi informat de catre VMP in privinta legislatiei de munca finlandeza, conditiile contractuale, plata impozitelor. Angajatii VMP sunt asigurati la o companie de asigurari finlandeza. Angajatii nostri au acces si la servicii medicale.

VMP colaboreaza strans cu sindicatele si angajatii nostri pot sa se inscrie in sindicat. Nu percepem de la angajatii nostri nici un comision sau alte plati.
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi